Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Το ελληνικό καταπίστευμα…

 

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου

Η Ελλάδα όταν συμμετείχε στην συνεδρίαση  Bretton Woods  συνέβαλε με 5 εκ. δολάρια γι’ αυτό τον σκοπό.

Δηλαδή να δημιουργήσει δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα υπολογίζεται περίπου 335 τρις δολάρια. Με επενδύσεις το καταπίστευμα μιας χώρας μπορεί να το χρησιμοποιήσεις και να την αναπτύξεις ουσιαστικά.  Αλλά….

Πως λειτουργεί όμως;; Στις αρχές του 20ου αιώνα περίπου οι “παγκόσμιες δυνάμεις” δημιούργησαν την Cabal… δηλαδή την κλίκα. Το 1929 έως το 1933 δημιουργήθηκε η Τράπεζα διεθνών διακανονισμών, η B.I.S.(Bank of International Settlements). Κάθε ημέρα λοιπόν σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται, από απλών ανθρώπων μέχρι και εταιρειών-γιγάντων και πολυεθνικών όπου έπειτα γίνεται η εκκαθάριση από την τράπεζα διεθνών διακανονισμών. Η BIS δημιουργήθηκε μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμό από όλα τα κράτη. Ο τότε Βασιλεύς Γεώργιος ο Α΄ είχε βάλει 2 εκατ. δολάρια όμως σε 33 ημέρες μέσα η τράπεζα αυτή δόθηκε στην οικογένεια Ροθτσάϊλντ καθώς ήρθε και η πτώχευση της Κεντρική τράπεζας της ΗΠΑ, ακολούθησε μετά από 9 χρόνια το 1944 η Παγκόσμια τράπεζα και το ΔΝΤ.

Συνολικά δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα. Δική τους είναι η τράπεζα της Ελλάδος, η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας και άλλες πολλές…. Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. Ήταν ο 1944 που έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη, σύμμαχοι στον Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, με κύριο σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). Το σημαντικό όμως ήταν ότι δημιουργήθηκε η “Τριμερής Επιτροπή Χρυσού” με αντιπροσώπους από Γαλλία, Βρετανία και Αμερική και η οποία για 50 χρόνια διαχειρίζεται όλα τα παγκόσμια περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη (The World Trust=Το παγκόσμιο καταπίστευμα). Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανήκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς, οι Μέλον, οι Σήφ, οι Οπενχάϊμερ και οι Ντιμέντιτσι. Συνολικά δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γης!!! Ναι μόνο δέκα!!! Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιοκτησία των Ρόθτσάϊλντ κλπ.

Η χώρα μας συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση  και συνέβαλε με 5 εκ. δολάρια γι’ αυτό τον σκοπό. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρις δολάρια. Το αρχικό ποσόν που δόθηκε, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ. και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει στο παραπάνω ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με το καταπίστευμα άλλων χωρών. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του στο παγκόσμιο καταπίστευμα.

 Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στις χώρες αυτές θα πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς “απλές” προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει:

  • Η πρώτη προϋπόθεση είναι να υπάρχει “Σχέδιο” δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα. Στην προκειμένη περίπτωση το “Σχέδιο” ονομάζεται Ελλάδα – Ελληνισμός. 
  • Η δεύτερη προϋπόθεση που χρειάζεται είναι το χρηματοοικονομικό μέσον, το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή, η εγγυοδοσία και
  • Η τρίτη προϋπόθεση, ονομάζεται θεσμός στην Ελλάδα. Θεσμοί στην χώρα μας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Αρχιεπίσκοπος και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση με την ονομασία “ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ”, δηλαδή οι Δήμαρχοι!!!

Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η Ελλάδα.

Η Ελλάδα έδωσε ομόλογα χρυσού όπως και άλλες  χώρες με την προϋπόθεση ότι μετά από 60 χρόνια θα επέστρεφαν το χρυσό στις χώρες από τις οποίες τον πήραν και έδιναν αυτά τα ομόλογα με ένα επιτόκιο γύρω στο 3%.  Ήταν το 1970 που ο πρόεδρος Νίξον έδωσε πίσω στους κινέζους ένα μέρος, 200.000 τόνους χρυσό υπό την προϋπόθεση να μην κάνουν καμία κίνηση εκτός Κίνας και να εξασφαλιστεί η εθνικιστική Κίνα η Ταϊβάν . Ήθελε να διασφαλίσει την συνεργασία των Κινέζων να μην επιτεθούν στην Ταϊβάν. Όταν το 1998 έληξε η προθεσμία των 50 ετών οι Κινέζοι ζήτησαν το χρυσό τους πίσω και η Fed αρνήθηκε να επιστρέψει όλο τον χρυσό στην Κίνα με την δικαιολογία πως οι 200.000 τόνοι που έδωσε ο Νίξον δημιουργούσαν την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε άλλη απαίτηση από πλευράς τους. Έγινε όμως μήνυση από πλευρά της Κίνας στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης το οποίο δικαίωσε την Κίνα. Έτσι λοιπόν η Fed υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Κίνα όλο τον χρυσό που είχε πάρει το 1938. Η συμφωνία επιτέλους κλείστηκε και θα φόρτωναν τον χρυσό το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου 2001 για την Κίνα. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 είχε συμφωνηθεί να αρχίσει το νέο τραπεζικό σύστημα, με βάση το χρυσό, από την νέα Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία παραμέριζε την ιδιωτική Fed.

Η νέα αυτή τράπεζα ήταν εγκατεστημένη στους γνωστούς μας “διδύμους πύργους” της Νέας Υόρκης! Η Janet Reno, Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ επί προέδρου Μπιλ Κλίντον, επανέφερε τον χρυσό στην Αμερική και τον αποθήκευσε σε τέσσερα συγκεκριμένα σημεία. Έτσι λοιπόν υπήρχε ο χρυσός για να μπορέσει να στηριχθεί το καινούριο δολάριο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωί θα ανακοινωνόταν η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής και στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001 θα γινόταν ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα, ούτως ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά το παγκόσμιο γίγνεσθαι μετά από όλη αυτή τη ληστρική επιδρομή των 50 ετών από το Bretton Woods μέχρι το 1995. Όλοι μας όμως γνωρίζουμε τι έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001,η εσκεμμένη πτώση των “διδύμων πύργων”!

  Η “Τριμερής Επιτροπή Χρυσού”, η οποία κατεύθυνε όλες αυτές τις οικονομικές δραστηριότητες από το Bretton Woods από το 1944-1995, εκμεταλλεύθηκε όλα ή ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών στοιχείων, δημιούργησε αυτό που ονομάζετε Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων)  καθώς επίσης δημιούργησε αυτό που ονομάζουμε The Industrial Military Complex δηλαδή το Βιομηχανοστρατιωτικό Σύμπλεγμα το οποίο χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. ως τρόπο επιβολής της δικής της άποψης. Ποιοί ήταν  αυτοί που έλαβαν μέρος; Ο Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Rumsfeld,ο Πάπας Βενέδικτος και ακόμα πολλά άλλα άτομα ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι των βιομηχανιών και των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Δέσμευαν δηλαδή 100 τόνους χρυσού, φτιάχνανε 500 ομόλογα τραπεζών, τα πουλάγανε στο χρηματιστήριο και συλλέγανε τους κόπους  όλων των ανθρώπων της Γης. Με άλλα λόγια μέχρι το 1995 αυτή η “Τριμερής Επιτροπή Χρυσού” είχε το δικαίωμα να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, να δημιουργεί τραπεζικά παράγωγα, τα οποία τελικά δημιουργούσαν ανεξάντλητο πλούτο για τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες τους.

 Το 1995 που έληξε η ημερομηνία αυτής της επιτροπής(50 χρόνια) οι 203 χώρες του Ο.Η.Ε. αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη θητεία της “Τριμερούς του Χρυσού”. Αφαίρεσαν αυτήν τη δικαιοδοσία. Αφαίρεσαν, λοιπόν, αυτή τη δικαιοδοσία που είχαν οι τρεις δυνάμεις και δημιούργησαν ένα νέο γραφείο που το ονόμασαν “Γραφείο Παγκόσμιου Οικονομικού Ελέγχου” O.I.T.C.(Office of International Treasury Control). Με αυτήν την νομοθεσία υπήγαγαν όλα τα  περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη κάτω από τη δικαιοδοσία ενός ατόμου.Με την απόφαση 1088 των Ηνωμένων Εθνών αυτό το άτομο ήταν ο Doctor Ray C. Dam  ο οποίος εξελέγη από το 1995 από τη διεθνή κοινότητα και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος προς την ανθρωπότητα, και του δόθηκε η δικαιοδοσία οποιαδήποτε διαμάχη υπάρχει μεταξύ οποιουδήποτε τμήματος της ανθρώπινης κοινωνίας να διακανονίζεται από τα Αμερικανικά Δικαστήρια. Έπειτα εγκρίθηκε από τη Βουλή και τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε αποδεκτή η ευθύνη για τη διεκπεραίωση των νομικών υποθέσεων του Γραφείου Διεθνών Διακανονισμών (OITC). Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι υπεύθυνος για κάθε οικονομική συναλλαγή, για κάθε δημιουργία χρήματος από οποιοδήποτε κράτος. Είναι το μόνο άτομο στον πλανήτη το οποίο έχει δικαίωμα επάνω στο «Θείο Καταπίστευμα» ή Παγκόσμιο Καταπίστευμα (World Trust) όπως το ονομάσανε αργότερα. O OITC έχει αυτή τη δικαιοδοσία, αυτό που έκαναν σοφά 77 έθνη τα οποία δεν ήταν σε καμία από τις δύο παρατάξεις που υπήρχαν στα Ηνωμένα Έθνη και επέβαλλαν τελικώς τη δική τους άποψη την οποία υιοθέτησαν 203 έθνη και δημιουργήθηκε το OITC.  Μετά από 8 χρόνια μόλις δημιουργήθηκε ο OITC. Η οικονομική κρίση το 2007 – 2008 δεν ήταν ποτέ τυχαία, ήταν επειδή ξαφνικά κάποιος -τον οποίο επέλεξαν τα Έθνη των Λαών- σταμάτησε τους τραπεζίτες από το να κλέβουν!!! Αυτό δημιούργησε στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες των Ηνωμένων πολιτειών μία τρύπα 17 τρις δολαρίων.

Για πρώτη φορά στην Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, (FED) που είναι ιδιωτική και ανήκει στην οικογένεια Ροθτσάίλντ, το 2011 έγινε λογιστικός έλεγχος! Ενώ στις προηγούμενες εποχές το μόνο που κάνανε ήταν να βγάζουν μια απόφαση, δέσμευαν χρυσάφι, έβγαζαν παράγωγα και έκλειναν τα λογιστικά ελλείμματα. Σε διάστημα 27 μηνών λοιπόν όπως προέκυψε ότι η Fed, 16,7 περίπου τρις δολάρια δόθηκαν από τους τραπεζίτες Ροθτσάιλντ στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες για να μην καταρρεύσουν!!!!

Στις αρχές Αυγούστου 2013 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ακροαματική διαδικασία στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η επιθεωρήτρια της Fed απαντούσε σε ερωτήσεις των βουλευτών και γερουσιαστών των Ηνωμένων Πολιτειών γατί είχαν εξαφανιστεί εννέα τρις δολάρια από την Fed και δεν ξέρανε πού πήγανε!!!! Ενώ το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 16 τρις…. Άρα η cabal προσπάθησε να αλλοιώσει την θέληση των 203 εθνών και έχει δώσει μία άλλη ονομασία σε αυτή την νομολογία για να μην είναι προσβάσιμη από το κοινό. Υπάρχουν κωδικοί και ονόματα αλλά δεν είναι νόμιμο να δοθούν στη δημοσιότητα…… Την 25/5 /2012 το Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε και την κατάργηση του υποτυπώδους ελέγχου του στο FED το οποίο ως τελείως ανεξάρτητο πλέον ελέγχει όλες τις Τράπεζες των Κρατών μαζί το προϊστάμενό του ΔΝΤ με κοινό αφεντικό τη Ν.Τ.Π

Στο BRETTON WOODS ο εκπρόσωπος της Ελλάδας ήταν ο τότε Υπουργός Ιωάννης Σοφιανόπουλος, που επιλέχθηκε για την σύνταξη του καταστατικού λειτουργίας του ΔΝΤ ως Τράπεζα του υπό ίδρυση ΟΗΕ με σκοπό να βοηθήσει και οικονομικά τα κράτη που επλήγησαν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πχ. το γνωστό Σχέδιο Μάρσαλ. Όμως στην Γενική Συνέλευση των κρατών για την υπογραφή ίδρυσης του ΟΗΕ ο Ι. Σοφιανόπουλος είδε μία νέα διάταξη που δεν την είχε συνυπογράψει στην πράξη ίδρυσης του ΔΝΤ, που έλεγε ότι οι αποφάσεις του ΔΝΤ θα ήταν στην εφαρμογή τους υποχρεωτικές για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Δηλ. ο ΟΗΕ και όλοι οι Αρχηγοί των κρατών τέθηκαν κάτω από τις εντολές του ΔΝΤ. Αποτέλεσμα ;;; Ο τότε Πρωθυπουργός Σοφούλης διέγραψε τον Σοφιανόπουλο. 

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Λογαριασμοί καταπιστευμάτων σε τράπεζες εντός της Ελλάδας

Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 9832554711 , 500.000.000.000$ (πεντακόσια δισεκατομμύρια δολάρια) και 20.000 (είκοσι χιλιάδες) τόνοι χρυσού.

Αγροτική τράπεζα (ΑΤΕ), αριθμός λογαριασμού 3597772412, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια)

Alpha τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 54477738142, 3.800.000.000.000$ (3 τρισεκατομμύρια 800 δισεκατομμύρια δολάρια)

Τράπεζα Αθηνών, αριθμός λογαριασμού 67347745960, 7.000.000.000.000$ (επτά τρισεκατομμύρια δολάρια)

Εμπορική τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 28277754132, 11.000.000.000.000$ (έντεκα τρισεκατομμύρια δολάρια)

Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, αριθμός λογαριασμού 777333218, 7.000.000.000.000$ (7 τρισεκατομμύρια δολάρια)

Γενική τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 864777212, 5.200.000.000.000$ (5 τρισεκατομμύρια 200 δισεκατομμύρια δολάρια)

Εθνική τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 97772541114, 52.000.000.000.000$ (πενήντα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια)

Τράπεζα Πειραιώς, αριθμός λογαριασμού 98877722335, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια)

 

Πηγή: http://autochthonesellhnes.blogspot.gr, https://kostaslinardos.wordpress.com

 

 

Νούλα Χρυσοχοΐδου

BA of Accounting-BA of Finance

MsC in Banking

Bankauthors.blogspot.com