Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Απο καρδιάς… (του Μενέλαου Παπαϊωάννου)

Είχα την τύχη να συνεργαστώ κατά καιρούς μαζί του όλο αυτό το διάστημα που ηγήθηκε τόσο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όσο και του Δήμου Γρεβενών. Συγκρούστηκα με επιλογές με τις οποίες δε συμφώνησα και το δήλωσα ανοιχτά και με διαφάνεια. Κυρίως διαφώνησα με στοιχεία συγκεντρωτισμού που διαπίστωσα ότι υπήρχαν και του έκαναν κακό, όπως επίσης κακό του έκανε….

η έλλειψη ικανού αριθμού συνεργατών στους οποίους θα μπορούσε να στηριχτεί για να μην περνάνε όλα από το χέρι του. Σεβάστηκα πάντα το θεσμό που υπηρετούσε και γι’ αυτό διαφώνησα με όσους το προσπερνούσαν για λόγους προσωπικών κινήτρων. Έχω νομίζω την προσωπική του εκτίμηση και σίγουρα έχει τη δική μου.

Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία μας και στο επαγγελματικό κομμάτι και κατά την περίοδο που ανέλαβα τον Πυρσό, όπου παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του δεν κατάφερε να μου παράσχει όσα δεσμεύτηκε ότι θα καταφέρει. Στη δύσκολη αυτή στιγμή του δίνω το χέρι μέσα από την καρδιά μου.

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης αποχωρεί από την τοπική αυτοδιοίκηση αφήνοντας το στίγμα του και τις αναφορές του. Εύχομαι καλή συνέχεια σ’ οτιδήποτε αποφασίσει στη ζωή του προσωπική, κοινωνική, πολιτική.

 

Δείτε ακόμα