Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

1o αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών.

1o αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών.Πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις για το   1o αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών. 

Πιο συγκεκριμένα:

 

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η λαϊκή- ρεμπέτικη βραδιά με τους Δημήτρη Καραπούλιο και Γιώργο Δούμα που ήταν αφιερωμένη στο Βασίλη Τσιτσάνη και στους φωτογράφους των Αμυγδαλιών Γρηγόρη Τούλια, Ευθύμιο Δήλμα και Βασίλη Ξάνθα.

 Το Σάββατο 15 Αυγούστου η δημοτική βραδιά με το συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα, τη Βαγγελιώ Χριστιά και το Σάκη Τσιοτίκα που ήταν αφιερωμένη στους Αμυγδαλιώτες του εξωτερικού.

Την  Κυριακή 16 Αυγούστου η βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία στην οποία συμμετείχαν ο Τάσος Δανόγλου, η Νικολέτα Τζιούφα και ο Ραφαήλ Τσακμάκης.

Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους  εκατοντάδες Αμυγδαλιώτες και φίλοι του Συλλόγου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπουρέλλας,  ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Πατσιαρίκας, επίσης πολύ βροντερό ήταν το παρόν της νεολαίας και το κέφι μοναδικό. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Ένα βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.youtube.com/embed/CZtJ4V-Ibgo&feature=youtu.be,

φωτογραφίες εδώ http://www.e-amigdalies.gr/2015.htm

και την ομιλία του προέδρου εδώ: http://www.e-amigdalies.gr/omilia%201o%20antamoma.htm

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας                                  Ο Πρόεδρος

 

 

 

Αργύριος Γ. Καραλιόλιος                        Νικόλαος Α. Δεινόπαπας

 

 

 

https://www.youtube.com/embed/CZtJ4V-Ibgo&feature=youtu.be

Δείτε ακόμα