Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Μια Γρεβενιώτισσα υποψήφια για την Ευρωβουλή!!!

Μια ευχάριστη συνάντηση με την υποψήφια ευρωβουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. και Γρεβενιώτικης  καταγωγής Αντωνία Τσούπα είχαμε το μεσημέρι της Δευτέρας στη πόλη των Γρεβενών.

Η κ.Τσούπα συνοδευόμενη απο φίλους του κινήματος είχε συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της περιοχής και έκανε δηλώσεις για την υποψηφιότητα της στην κάμερα του greveniotis.gr ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας είχε επίσης την ευκαιρία  να συναντήσει φίλους και συγγενείς.

 

Η Αντωνία “Γεννήθηκε στη Μελβούρνη Αυστραλίας το 1973. Κατοικεί στο Ίλιον Αττικής και η καταγωγή της είναι από την Κνίδη Γρεβενών και το Κιλκίς, ενώ έζησε τα εφηβικά της χρόνια στην Ημαθία.

Είναι έγγαμη μητέρα τριών παιδιών.

Κατέχει πτυχίο του τμήματος «οικονομικής & περιφερειακής ανάπτυξης» του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου γραφιστικής. Τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής της καριέρας τα πραγματοποίησε ως καλλιτεχνικός συντάκτης σε ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά. Δραστηριοποιήθηκε στον εμπορικό τομέα μέσω εισαγωγικής εταιρείας και καταστημάτων και στο διαφημιστικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Εργάστηκε τα τελευταία εφτά χρόνια, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Αποφάσισε να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού με το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επειδή πιστεύει σε μια ισχυρή Ελλάδα, σε μια Ευρώπη που σέβεται την ιδιοσυστασία και την ιδιοπροσωπία κάθε χώρας και λαού και όχι σε μια Ευρώπη που συνθλίβει τον ελληνισμό στις μυλόπετρες της οικονομικής πειθαρχίας. Οραματίζεται μία Ευρώπη του φωτός, του πολιτισμού και των εθνών, όχι μια Ευρώπη του σκότους.” 

 

{youtube}FBTmpdXowns|600|380{/youtube}

 

Η Αντωνία Τσούπα μέσα απο τη προσωπική της ιστοσελίδα δηλώνει ….

Θέλω να καταλάβετε ότι δεν είμαι ούτε πολιτικός ούτε εθνοσωτήρας. Λειτουργώ σκεπτόμενα αγανακτισμένη που πάντα ήθελε κάποια στιγμή να ακουστεί η φωνή της. Μου δόθηκε η ευκαιρία, με ένα απλό βιογραφικό που έστειλα στους Ανεξάρτητους Έλληνες να είμαι υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Δε θέλω να γίνω λάτρης του ξερολισμού και να δίνω μόνη λύσεις για όλα.

Θέλω απλά να γίνω διακομιστής των απόψεων και των ιδεών σας.

Δε θέλω κανείς να διυλίζει τις προτάσεις που θα λαμβάνω, ούτε να φιλτράρει τα λόγια που θα μεταφέρω.

Θέλω να μεταφέρω αυτά που θα μαθαίνω και θα ακούω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, άμεσα στον πολίτη και όχι μέσω του τύπου όπως και όποτε αυτός το παρουσιάσει.

Δεν θέλω να είμαι μόνιμα αγανακτισμένη, ούτε να γίνω καρικατούρα της αντίδρασης.

Θέλω γαλήνη, ηρεμία, χαλάρωση, να μην αγωνίζομαι για τα αυτονόητα. Να ξυπνάω και να βλέπω τα παιδιά μου, όχι με θλιμμένο ύφος για το μέλλον τους αλλά χαμογελώντας για αυτό.

Τι σημασία έχει τι θα πω εγώ. Εγώ είμαι μία, μόνη μου. Σημασία έχει τι θα πει ο κόσμος, όλος ο κόσμος, απ’ όπου κι αν προέρχεται, απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα και τάξεις. Δε γίνεσαι πιο έξυπνος γιατί βρέθηκες σε μία θέση. Το μόνο που γίνεσαι είναι πιο σοφός όταν μπορείς να ακούσεις τα πάντα απ’ όλους.  

 

 

 

Δείτε ακόμα