Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το προς προώθηση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού, με το οποίο συγχωνεύεται η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (ΠΥΤ) Δυτικής Μακεδονίας στην ΠΥΤ Ηπείρου, με έδρα τα Ιωάννινα, συρρικνώνει τις παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες και υποβαθμίζει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για μία ακόμη φορά και ως τουριστικό προϊόν.

Η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, που φιλοξενείται….

στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, αδειοδοτεί και ελέγχει τις τουριστικές επιχειρήσεις, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση στον πολίτη-επενδυτή-επιχειρηματία για θέματα που τον απασχολούν.

Παράλληλα, μέσω στοχευμένων ενεργειών της υπηρεσίας μας, προβάλλεται  η Δυτική Μακεδονία ως ανερχόμενος τουριστικός προορισμός τόσο στο εσωτερικό όσο και σε διεθνές επίπεδο  (Βαλκάνια, Βέλγιο, Ολλανδία). Έχουν ήδη δρομολογηθεί συνεργασίες με Τουριστικούς Πράκτορες από την Κύπρο, την Τουρκία, την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Διεκδικούμε την παραμονή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού στη Δυτική Μακεδονία, διότι η κατάργησή της θα επιφέρει την εξαφάνιση της Δυτικής Μακεδονίας από τον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας, τη μείωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για δράσεις τουρισμού, την εκμηδένιση των δυνατοτήτων ανάδειξης της περιοχής μέσω συντονισμένων δράσεων, την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και την οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων της περιοχής.

Δείτε ακόμα