Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Προληπτικός Δειγματοληπτικός Έλεγχος σε Εργαζόμενους Του Δήμου Γρεβενών για τον Covid-19

Πραγματοποιήθηκε Προληπτικός Δειγματοληπτικός Έλεγχος σε Εργαζόμενους

Του Δήμου Γρεβενών για τον Covid-19 από κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ

«Προσωπικά πιστεύω ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν έχει ακόμη τελειώσει και έτσι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να παραμένουμε πάντα σε επιφυλακή». Αυτό τόνισε σήμερα ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης με αφορμή τον προληπτικό δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ σε εργαζόμενους του Δήμου Γρεβενών.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για την αποφυγή μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού και έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 28 Μαΐου 2020 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.    

Αναλυτικότερα, έγινε συλλογή δειγμάτων από το προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τη διενέργεια των απαιτούμενων διαγνωστικών τεστ που ανιχνεύουν τον Covid-19.

Ο κ.Δασταμάνης υπογράμμισε επίσης ότι «προτεραιότητα για μοριακά τεστ δόθηκε σε εκείνους τους υπαλλήλους του Δήμου, όπως είναι το προσωπικό στην Καθαριότητα και στο «Βοήθεια στο Σπίτι», που από το ξέσπασμα της πανδημίας ήταν στην πρώτη γραμμή, δίνοντας πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό και βοηθώντας άοκνα τους συμπολίτες μας.»  

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Δείτε ακόμα