16/02/2019
Την παράταση του Κτηματολογίου στα Γρεβενά , το αίτημα του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων και το θέμα της έκτασης που παραχωρήθηκε σε εργοστάσιο εξόρυξης χρωμίτη στην Κνίδη, ήταν τα θέματα που έθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής…

GREROOM

karfi212-2-2019

- Οι εκλογές πλησιάζουν.. αλλά όταν φτάσεις μπροστά στην κάλπη να θυμάσαι: «Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί»

- Τον Οκτώβρη του 2015, ήρθε στα Γρεβενά και προσκυνούσε τα Ιερά χώματα της Μακεδονίας και τον ΕθνοΙερομάρτυρα Αιμιλιανό, το  2019 .. ξεφτιλίστηκε. 

kteo banner s

top-conted-left-aristera-1-vaios
top-conted-left-aristera-2-cinema
top content righ-dexia1-giotas
top content right-dexia2-JOHN DEER
Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 01:18

GreRoom2019

karfi212-2-2019

- Οι εκλογές πλησιάζουν.. αλλά όταν φτάσεις μπροστά στην κάλπη να θυμάσαι: «Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί»

- Τον Οκτώβρη του 2015, ήρθε στα Γρεβενά και προσκυνούσε τα Ιερά χώματα της Μακεδονίας και τον ΕθνοΙερομάρτυρα Αιμιλιανό, το  2019 .. ξεφτιλίστηκε. 

 


6-2-2019

Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι.. όλοι οι βουλευτές  του Σύριζα στη Δυτική Μακεδονία δήλωσαν ικανοποιημένοι για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας!!

- Όπως λέει και ο φίλος μας ο Σάκης (παλιος στο πολιτικό κουρμπέτι): «Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αντιπάλους τα προβλήματα κι όχι τα πρόσωπα».

- Όποιος δεν έχει μάτια κι αυτιά στα χωριά και στις πλατείες, τότε πολύ απλά είναι καταδικασμένος να βρεθεί στ αζήτητα .

- Όσο πλησιάζουμε στην κάλπη όλο και περισσότερες εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια..

- Να θυμάστε ότι η πολιτική δεν είναι εκκλησία και δεν φοράει παντελόνια..

 

 

28-1-2019

- Η επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα Γρεβενά, μπορεί να ενόχλησε κάποιους (οπαδούς άλλων ομάδων και όχι μόνο), αλλά όπως είπε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Χρ.Ευαγγελόπουλος, θα πρέπει σημάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και για τον αθλητισμό και για την πρόοδο του τόπου.

- ΟΛΟΙ δηλώνουν έτοιμοι για τις κάλπες!! Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων της ΝΔ και αφου ξεκαθαρίσει το τοπίο στα βουλευτικά, αμέσως μετά θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα ονόματα στους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς.

- Είπαμε να έχεις απαιτήσεις ως πολίτης και σίγουρα παρ΄ολες τις φιλότιμες προσπάθειες δεν έγινε και ο καλύτερος αποχιονισμός αλλά.. όχι να περιμένεις να σου καθαρίσει ο Δήμος την αυλή σου και το πάρκινγκ ρε φιλαράκι, πιασε λίγο φτυάρι και συ.

- Να θυμίσουμε ότι για τους εξωτερικούς αγωγούς ύδρευσης, κάποιος έκρουε τον κώδωνα από πέρσι αλλά… φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!

 

 

25-1-2019

25 Γενάρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην εξουσία, ακριβώς την ίδια μέρα 4 χρόνια μετά (25-1-2019) πέρασε απ τη βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών, απο του χρόνου κάθε 25 Γενάρη μας βλέπω να το γιορτάζουμε και με παρελάσεις.

 

16-1-2019

4 μήνες έμειναν ακόμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι μεταγραφές που ακούμε, μας θυμίζουν ποδοσφαιρική καλοκαιρινή περίοδο, που όλοι κάνουν υπερομάδα και παίρνουν το πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει.

- Δεν ξέρω αν είναι αδίκημα αλλά.. οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης  δημοσίευσαν στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook, τις αφίσες με τα πρόσωπά τους και στις οποίες, υπάρχει, για τον καθένα, το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

- Τώρα που η συμφωνία θα απαγορεύει στους Έλληνες να αποκαλούνται Μακεδόνες, εχω απορία πως θα μετονομαστούν… η οδός Μακεδονομάχων, η οδός Παύλου Μελά αλλα και  η Περιφέρειά μας;

 

...

9-1-2019

Τι σόι δημοκρατία είναι αυτή και μάλιστα στη χώρα που τη γέννησε; Για να εκλέξεις τον πρόεδρό της θέλεις 180 ψήφους αλλά για να ξεπουλήσεις την ιστορία της.. θέλεις μόλις 151!!!

Ξέρω ότι η οπτική για τα πράγματα  αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου και ειδικά όταν έχεις την καρέκλα της εξουσίας, ξεχνάς πολύ εύκολα τα όσα έλεγες ή πολλές να φτάνεις στο σημείο να αμφισβητείς τους άλλους που σου τα θυμίζουν αλλά καλό θα ήταν να είχες διαγράψει και τα όσα έγραφες.

Τον Χριστό τον πρόδωσαν μόλις για 30 αργύρια κι αυτοι δεν θα στηρίξουν την προδοσία της Μακεδονίας για 64 χιλιάδες ευρώ που είναι να παίρνουν ακόμα μέχρι αυτή η κυβέρνηση να ολοκληρώσει την θητεία της;


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ