Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΤΣΙΟΣ: Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τα συγχαρητήριά μας και τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο, στον 22χρονο  Γιάννη Αθ. Λέτσιο αλλά και στους γρεβενιώτες που τον ψήφισαν και εμπιστεύτηκαν το νέο του αίμα για τη διαχείριση του δήμου γρεβενών. Ο Γιάννης Λέτσιος, εκλέχτηκε με 880 ψήφους, στην εκλογική περιφέρεια Βεντζίου, με τον συνδυασμό του Γ. Δασταμάνη “Γρεβενά συμμετέχω ενεργά”.

Γενήθηκε  το 1992 και κατάγεται από το Παλαιοχώρι Γρεβενών. Μετά την αποφοίτησή του από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Γρεβενών εισήχθει με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) όπου δραστηριοποιήθηκε έντονα συνδικαλιστικά και στη συνέχεια πέτυχε στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας. Σήμερα εργάζεται ως αστυνομικός στην Αθήνα. Παρακάτω σας παραθέτουμε το Ευχαριστήριο που μας έστειλε:

“Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και ανέδειξαν από την 1η Κυριακή  τo συνδυασμό Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά πρώτη δύναμη σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και εμένα προσωπικά στην 4η θέση. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω  το κ. Γιώργο Δασταμάνη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου καθώς και το χωριό μου, Παλαιοχώρι για την απαράμιλλη στήριξη. Ένας κοπιαστικός, όμορφος και ανιδιοτελής αγώνας όχι απλά δεν έφτασε στο τέλος του αλλά αντιθέτως τώρα ξεκινά. Από αυτόν τον αγώνα κανείς δεν εξαιρείται. Και αναφέρομαι κυρίως στους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας, στους ανθρώπους με τους οποίους μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες σε μια δύσκολη διαδρομή το τέλος της οποίας δεν είχε κανένα ηττημένο αλλά έναν και μόνο έναν νικητή, τα Γρεβενά μας.

 

Γιάννης Λέτσιος