Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Mε μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται το Bike Odyssey (VIDEO)

Με δυνατές μάχες αλλά και με περάσματα από πανέμορφες γωνιές της ορεινής Ελλάδας, ξεκίνησε το πρωϊ της Κυριακής από το χωριό Σμίξη Γρεβενών, το Bike Odyssey με περισσότερους από 200 ποδηλάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν στο 8ήμερο Cross Country ποδηλατικό αγώνα που γίνεται για πέμπτη φορά και θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου 2017, στη Ναύπακτο, αλλά και στους επιμέρους αγώνες.

Για τον 8ήμερο αγώνα, από την αρχή του αγώνα βρέθηκε μπροστά η ομάδα των Παπασάββα-Ορφανουδάκη που πήρε την πρώτη θέση και στα δύο πρώτα στάδια, από τη Σμίξη ως το Μέτσοβο και από το Μέτσοβο ως την Πύλη. Στη δεύτερη θέση και στα δύο πρώτα στάδια βρέθηκε η ομάδα των Κοτόπουλου και Χρήστου ενώ μάχη γίνεται για την τρίτη θέση με τις ομάδες των Παπανικολάου και Σκάρου και Τσουλουχά και Ντούντεκ.
Στον 3ήμερο αγώνα, στην πρώτη θέση είναι η ομάδα των Δαφνή-Ματσούκα που νίκησε και στα δύο πρώτα σκέλη.
Στο Bike Odyssey συμμετέχουν ομάδες των δύο ατόμων και αποτελείται από επτά στάδια και έναν πρόλογο και έχει 8 χωριά-σταθμούς. Παράλληλα γίνονται και τριήμεροι αλλά και ημερήσιοι αγώνες.
Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα στο https://bikeodyssey.gr/el/plirofories/live-results-el.html
Δείτε τα highlights του πρώτου σταδίου www.facebook.com/BikeOdyssey.gr/videos/1468482959864778/ 

Για πληροφορίες και φωτογραφίες από την εξέλιξη του αγώνα στο www.facebook.com/BikeOdyssey.gr 

Χορηγοί του Bike Odyssey είναι το φυσικό μεταλλικό νερό Αύρα, το αθλητικό ποτό Powerade, τα αυτοκίνητα Mahindra, τα προϊόντα Gran Cereale, η εταιρεία ζυμαρικών Barilla, η Quality Printing Solutions, η εταιρεία κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων JustHost.gr και η Tentagon.

Xoρηγοί επικοινωνίας είναι οι Npress.gr, online.gr, τηλεόραση TRT, Ράδιο Καρπενήσι 97,5, Greveniotis.gr, Evrytanika.gr, Navpaktianews.gr, Protothema.gr, Karditsaportal.gr