Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΠΟΦΑΣΗ Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών , με την ευκαιρία της ανάδειξης ως νέου προκαθημένου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας του κ.κ.Δαυίδ με ομόφωνη απόφασή του.

 

  1. Εκφράζει δημόσια τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά του για την εκλογή και χειροτονία σας ως μητροπολίτη της ιεράς μητροπόλεως Γρεβενών και παράλληλα
  2. Σας εύχεται μακροημέρευση, ψυχική και σωματική υγεία, δύναμη και αντοχή, ώστε αισίως να φέρετε εις πέρας το δύσκολό και θεάρεστο πνευματικό έργο που ο Θεός , ο Ιερός κλήρος και ο λαός σας ανέθεσε. Ως ποιμένας του ορθόδοξου λαού της πολύπαθης επαρχίας μας να αποτελέσετε το απάνεμο και γαλήνιο λιμάνι, της ενίσχυσης της πίστης και της αγάπης, της εμπέδωσης της ισότητας και της δικαιοσύνης και της δυνάμωσης της χαμένης ελπίδας.
  3. Το Διοικητικό Συμβούλιο να παραστεί σύσσωμο στην τελετή της ενθρόνισής σας.
  4. Καλεί τα μέλη του συλλόγου να τιμήσουν με την παρουσία τους στις 2 Νοεμβρίου 2014 στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη μας και να αναφωνήσουν  μαζί με το πλήθος των πιστών το «Ωσαννά , ευλογημένος ο ερχόμενος».
  5. Η απόφαση να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Δ.Βήλιος

Δείτε ακόμα