Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη της Ραχήλ Μακρή στα Γρεβενά. (VIDEO)

Συνάντηση με το ΔΣ του ΕΒΕ Γρεβενών είχε σήμερα το πρωί, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους, όπως οι ρυθμίσεις για τις οφειλές στον ΟΑΕΕ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή. Τα μέλη του ΕΒΕ επέδωσαν στην κ. Μακρή σχετικές προτάσεις για την διευκόλυνση των εμπόρων αλλά και…

για την βελτίωση των συναλλαγών με τον ΟΑΕΕ.  Λόγω του αυξημένου ΑΕΠ της Δυτικής Μακεδονίας, η περιοχή στερείται κονδυλίων για το πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας, γεγονός για το οποίο ζήτησαν την παρέμβαση της Βουλευτού. Ζητήθηκε επίσης να στηριχθεί η σχετική τροπολογία για την καταβολή τέλους από τους εμπόρους για την οικονομική στήριξη των επιμελητηρίων. Έπειτα η κ. Μακρή συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΜΟΓ Γρεβενών κ. Γιάννη Σιούλη, με τον οποίο συζήτησαν το θέμα της λειτουργίας του αθλητικού κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως και με τον βουλευτή της ΠΕ Γρεβενών κ. Κοψαχείλη συζήτησαν το θέμα του Γεωπάρκου.

 

 

{youtube}9OL2JOM0ZaY|600|380{/youtube}

 

 

με τον βουλευτή της ΠΕ Γρεβενών κ. Κοψαχείλη

 

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή με τον Πρόεδρο του ΜΟΓ Γρεβενών Γιάννη Σιούλη