

ΓΡΕΒΕΝΑ


| πολιτιστικα - εκδηλωσεις |

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβουαρίου 2012 ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών ~Πίνδος~ στο κέντρο Δειλινά Μυρσίνας με τη συμμετοχή αξιόλογου μουσικού σχήματος και πλήθος κόσμου.
Την Βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ...
ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ Καραγιάννης Αθανάσιος, οι γονείς των παιδιών καθώς επίσης και πολλοί φίλοι του συλλόγου ακούγοντας τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας στη γνήσια μορφή τους.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα παιδικά τμήματα του συλλόγου και συνεχίστηκε με πολύ κέφι από τους γονείς και φίλους του συλλόγου.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών για την ηθική και οικονομική στήριξη του συλλόγου μας τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Επίσης την πρώτη ομάδα που βοήθησε στη διοργάνωση του χορού και τα καταστήματα Γρεβενών για τα δώρα που προσέφεραν στο σύλλογο μας.
Με τιμή
Το Δ. Σ.


| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|
Ο "greveniotis.gr" σε μια προσπάθεια να φέρει την Ιστορία του τόπου μας κοντά σε όλους τους Γρεβενιώτες, σας προσφέρει τις «Σελίδες Ιστορίας των Γρεβενών» του Απόστολου Παπαδημητρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

Η επίσημη σελίδα μας
Το κανάλι στο Youtube
και στο FACEBOOK

![]()
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ευαγγελιστριας 6 - ΓΡΕΒΕΝΑ
τηλ2462080015 & 6987407878
Ιδιοκτήτης
ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΓΙΑ
Σύνταξη
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στο ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΕΝΙΟΣ
Αθλητικό τμήμα
ΜΠΑΖΑΚΑΣ ΦΩΤΗΣ
ΝΤΙΓΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Θέματα Αυτοκίνησης
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
OFF ROAD 4x4
ΠΑΤΣΙΟΛΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
Ιστορικά-Πολιτισμού
ΠΕΤΡΟΥ ΣΑΚΗΣ
Τεχνική Υποστήριξη
Big City - ADMINSTORES























